Solingua - Espanjan kielikouluOpi espanjankieli Espanjassa

 • espanja on virallinen kieli 21 maassa.
 • maailman toiseksi puhutuin kieli.
 • 420 miljoonaa ihmistä puhuu espanjaa.
 • kieliopillisesti yksi rikkaimmista kielistä.

Solingua kielikoulu sijaitsee ylellisessä Benalmadenan venesatamassa hiekkarantojen ympäröimänä. Valoisat, avarat ja modernit luokkahuoneet, kansainvälinen oppilaskunta ja parhaimmat opettajat sekä vapaa-ajan aktiviteetit, kuten surffaus, golf, tennis, sukellus ja purjehdus tekevät oppimisesta hauskaa ja dynaamista. Jos toivot enemmän sisätoimintaa ja haluat syventää tietämystäsi kulttuurista, me suosittelemme sinulle Sevillana, Flamenco, Salsa, Merengue-tanssitunteja.

Solingua tarjoaa erilaisia kielikurssipaketteja, joihin kuuluu espanjantuntien lisäksi asunto, hotelli tai isäntäperhemajoitus, joka ottaa avosylin vastaan suomalaiset Solinguan opiskelijat.

Majoitusmahdollisuudet: 

 • isäntäperheet
 • huoneisto tai asunto
 • soluasunto
 • hotelli majoitus

Isäntäperhe

Aksentteja, taivutuksia, kulttuuria ja selviytymistä eri tilanteista… nämä ovat asioita, joita tulet oppimaan isäntäperheessä. Espanjalainen perhe, joka tarjoaa sinulle majoituksen kotonaan opiskelujaksosi ajalle ja he myös opettavat sinulle kulttuuriin liittyviä asioita ja selviytymään ostoksilla tai ravintoloissa.

Kursseja

Solingua tarjoaa kursseja kaiken ikäisille ja kursseja löytyy jokaiseen taskuun:

Espanjaa aloittelijoille

Aloittelijatasolla A1:n tai A2:n diplomi osoittaa, että ymmärrät ja käytät sen tyyppisiä ilmaisuja, jotka ovat välttämättömiä jokapäiväiselle kanssakäymiselle Espanjassa. Samalla opit kertomaan perustietoja itsestäsi sekä perheestäsi ja pystyt myös kertomaan työhistoriastasi ja mielenkiinnon kohteistasi.

Espanjaa senioreille +50 ja Kulttuuria 50 Plus

Kulttuuria 50 Plus-kurssi senioreille maksaa 165€ viikossa. Se koostuu 15 ryhmätunnista ja 3 tutustumismatkasta joka viikko. Voit valita ekstrana esim.golf paketin. Pientä lisämaksua vastaan voit vuorotella opiskelun ja golf-kurssin välillä. Opastetuilla retkillä pääset tutustumaan Granadaan, Rondaan, Nerjaan, Corbodaan, Sevillaan ja Antiqueraan sekä Tarifaan.

Liike-elämän espanjaa

Työnantajat ympäri maailmaa tarvitsevat kuumeisesti espanjankielen taitajia, etenkin rakentamisen, median, logistiikan ja rahoituksen aloilla. Tätä varten Solingua tarjoaa intensiivisen liike-elämän Plus-kurssin.

Loppukokeet

Jos läpäiset loppukokeen, saat diplomin Espanjankielestä vieraana kielenä. (Diplomas de Espanol como Lengua Extranjera.) Tämä diplomi julkaistaa ja tunnistetaan Espanjan Opetusministeriössä, kulttuurin ja urheilun toimesta ja se toimii virallisena todistuksena Espanjankielen taidoistasi.
Solinguan kielikoulu on kehitellyt loppukokeeseen valmistavan kurssin joka on erityisesti suunniteltu auttamaan opiskelijoita valmistautumaan loppukokeeseen
 • (+34) 952 56 14 75  Fax: (+34) 952 56 14
 • info@solingua.es 
 • http://www.solingua.es/fi/
 • Calle Velázquez 34, 29630 Benalmádena Costa

No hay comentarios

Dejar respuesta