Sail and Fun Experiencias Náuticas

Malagan purjehdusakademian omistajat Diego Maldonado Warden – Carlos Pérez Infantes palvelevat sinua pääkonttorissa Malagan Muelle Pesquero satamassa.

Vuokraa vene

Voit vuokrata veneen Malagasta, Benalmadenasta, Marbellasta, Ibizasta, Mallorcasta, Menorcasta… Tarjolla on purjehdusveneitä, moottoriveneitä, jahteja miehistön kanssa tai ilman.

Malagan arvostetuin purjehduskoulu

Laillisesti autorisoitu (EEND-MA-11) purjehduskoulu antaa vesiskootteri, radio ja moottorikursseja sekä purjehdus -ja kapteenikursseja.

Tapahtumasi

Voit suunnitella Sail & Funin kanssa ikimuistoisen lahjan vaimollesi, ystävällesi, työ- tai urheiluporukallesi esim. venereissun bilesaarelle Ibizaan tai Afrikan neitsytrannoille ruokatarjoilun kera. Soita, kysy hinnastoa ja suunnittele lahjasi tai lomasi.

Sail & FUN Matkat

Tarjoaa matkoja moniin Välimeren kohteisiin esim. Espanjan saarille ja uskaliaammille purjehdusmatka Atlantin yli Karibialle.

Yrityslahjoja

Sail & Fun tarjoaa lahjapaketteja, johon kuuluu esim. 2h, 4h tai 6h delfiini-reissuja auringonlaskuun shamppanjan kera.

Sail & Fun Meriasiointitoimisto

neuvoo sinua venepaikan tai veneen ostossa/myynnissä, asiakirjojen suhteen, veneiden siirrossa ja järjestää sinulle ammattitaitoisen sekä kokeneen miehistön.

No hay comentarios

Dejar respuesta