Palvelut ja hinnasto

Mainosta ja markkinoi yritystäsi parhaimmalla paikalla!

Myyvän mainoksen peruspilarit ovat selkeä tuotekuvaus, hyvälaatuiset kuvat sekä kilpailukykyinen tarjous. Hyväkin mainos voi kuitenkin hyötyä muita paremmasta näkyvyydestä palvelussa.

Me autamme sinua onnistumaan yrityksesi mainostamisessa ja markkinoimisessa. Jaaespanjaan.comin kautta mainoksesi tavoittaa tuhansia potentiaalisia asiakkaita joka viikko.

Jaaespanjaan.com on myös johtava kaupallinen verkon työharjoittelupalvelu. Tarjoamme mainostajalle:

 • Jaaespanjaan.com tarjoaa laajan ja monipuolisen kävijäprofiilin sekä erilaisiin tarpeisiin suunniteltuja mainosvaihtoehtoja.
 • Helpot ja tehokkaat työkalut rekrytoinninhallintaan, hakemusten käsittelyyn sekä hakijaviestintään.
 • Nyt löydät meidät myös Facebookista.

Valitse sinulle sopiva mainospaketti:

Simppeli yritysmainos

Valmis yritysmainos julkaistavaksi ja jaettavaksi Jaaespanjaan.comin sosiaalisen median kanavoissa. Hinta: 200€  Hinta ei sisällä mahdollista sisällöntuotantoa tai kuvankäsittelyä, eikä logosuunnittelua.

Työtarjous

Työilmoitukset maksavat 50€/kk.  Hinta ei sisällä mahdollista sisällöntuotantoa tai kuvankäsittelyä, eikä logosuunnittelua.

Kunnon yritysmainos

Hinta: 490 € Sisältää:

 1. mainoskampanjan taktisen sisällön suunnittelu.
 2. kampanjan mainospaketti sisältää kuvamainoksen, jonka Jaaespanjaan.com suunnittelee asiakkaalle.
 3. kampanjagallerian teko. Ammattikuvaajan tekemät valokuvat tuotteesta tai yrityksestä.
 4. mainostaminen Jaaespanjaan.comin sosiaalisen median kanavoissa.

Ilmoituksen voimassaolo: Jatkuva.

Perus kotisivuprojekti

Hinta:

Sisältää: kotisivuprojektin vedokset, suunnittelun ja koodaustoteutuksen HTML/CSS, mobiiliresponsiiviset sivut ja Google ystävällisyys sisältyvät toimitukseen.

Sisällöntuotantoa:

 • Ilmoitusvalmistus (kpl), koonti (ei suunnit.) 60€/kpl
 • Kuvankäsittely 60€/h
 • Valokuvaus (kuvagalleria) alk.200€
 • Logotuotanto alk. 250€/kpl
 • Videointi asiakkaan tiloissa 1/2 päivää, videotuotanto sis. editointi 798€
 • Videointi asiakkaan tiloissa 1/1 päivä, videotuotanto sis. editointi 1.298€

Printtituotanto

Printtimateriaaleissa kuten käyntikortit, esitteet, julisteet, ruokalistat, teippaukset – hinta muodostuu määrästä, laadusta ja kokonaisuudesta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Mainontapaketti ……………………….. 1050€

Mainontapaketti on kokonaisvaltainen mainospaketti yritykselle, jolla ei ole aiemmin ollut selvää linjaa mainonnassa. Paketti sisältää logosuunnittelun ja toteutuksen, tekstityyppi määritykset mainoksiin, yhden lehtimainospohjan, yhden flyer- eli jakomainospohjan sekä värimääritykset, joiden avulla yrityksen mainonta on jatkossa johdonmukaisempaa. Hinta sisältää myös peruskonsultoinnin mainonnan ja markkinoinnin  paikallisista kanavista ja mahdollisuuksista asiakkaalle.

Markkinointipaketti ……………………….. 799€

Markkinointipaketti on konsultointiapu yrittäjälle, joka ei ole varma omasta mainonnastaan ja markkinoinnista. Paketti sisältää apua kohderyhmämäärittelyihin, mediavalintaan ja yleiseen suunnitelmallisuuteen. Paketissa keskustellaan tilaajan kanssa budjetista, tavoitteista, ja mainonnan ja markkinoinnin tehtävästä. Konsultointi soveltuu pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla ei ole varsinaista omaa markkinointi- tai mainontaosaamista.

Jaaespanjaan.com noudattaa laskutuksessaan 60€ perus- tuntihinnoittelua ja laskutus suoritetaan 7vrk. maksuehdolla.  50% hinnasta etukäteismaksuna yhteistyön alkuvaiheessa toiset 50% hinnasta kun työ on tehty.

*) Huomattavan suuritöisissä projekteissa hinnoittelu projektikohtaisesti.

Asuntomainos

Me autamme sinua onnistumaan myynnissäsi ja vuokrauksessasi, olipa kyseessä sitten asunto tai  autotalli. Kauttamme on vuosien aikana ilmoittanut menestyksekkäästi tuhansia yksityisiä myyjiä. Jaaespanjaan.comin kautta ilmoituksesi tavoittaa tuhansia potentiaalisia ostajia joka viikko.

Voit myydä tai vuokrata asunnon (osakehuoneisto tai kiinteistö), loma-asunnon, tontin, maa- tai metsätilan, toimitilan, autotallin, autopaikan tai varaston.

Kohteesi näkyy automaattisesti sivustollamme ja Facebookissa sekä Applen iOS laitteissa sekä Anroid sovelluksessamme.

Ilmoituksen voimassaolo: Rajaton, eli kunnes saat kohteesi vuokrattua tai myytyä (ilmoitus tulee kuitenkin aktivoida uudelleen kuukauden välein)

Kaikkiin hintoihin lisätään laskutuksen yhteydessä arvonlisävero (21%)