Olen ruskettunut, en siis palannut.

Onko sinulle koskaan käynyt niin, että sinulla on matkaliput lämpöön taskussa ja seisot siinä ovensuussa ja hoet unohtuukohan minulta nyt mitään? Käyt läpi tärkeimmät päässäsi. Kun olet hotellissa ja katselet parvekkeelta rantaa ja hoksaat; aurinkorasva!! Ajattelet no en minä pala ja päätät marssia sinne rannalle yli 30ºC asteeseen kolmen aikaa ilta-päivällä vakuuttuneena ihosi kestävyydestä vaikka viime kesänä teit saman virheen.

Olet palannut ja tarvitset parhaimman rasvan, joka lievittää sitä kivaa palanneen tunnetta ihollasi sekä poistaa sitä punotusta. Ainut tuote joka oikeasti auttaa on Aloe vera. 

Hämmästyttävää kuinka luonto tarjoaa meille hoitokeinot.  Nyt puhutaan kaktusperheeseen kuuluvasta kasvista, jonka lehden sisällä on geelinomaista läpinäkyvää aloeta, joka korjaa palanneen ihon, auttaa arpeutumisessa, poistaa arvet, antaa hiuksiin kiiltoa, auttaa ruansulatukseen ja niin moneen muuhun kipuun ja vaivaan. Aloe auttaa ihosolukon uusiutumisessa, se on tavallaan lisämoottori ihollasi.

Mistä sitä Aloe veraa saa?

Voit ostaa Aloeta luonnontuotekaupoista, mutta 100% Aloeta löydät monesti luonnosta ja kukkakaupoista n.10€ kasvi omalle terassille, nimittäin se on helppohoitoinen ja kestävä kasvi. Kaupoista löydät Aloe-pulloja ja purkkeja, joissa lukee 100% Aloe veraa, näin ei kumminkaan aina ole.

Käytä naamaan aina 50 suojakerrointa vaikka ruskettuisitkin hyvin ja myös korvien lehdet on tärkeä suojata. Näin varhaisrypyt pysyy kauemmin piilossa, vältät läikkien ilmeentymisen ja tärkeimpänä suojaat itseäsi ihosyövältä.

  • Aloe veran parantavia ominaisuuksia tästä .
  • Aloe vera on sama espanjaksi.

No hay comentarios

Dejar respuesta