Meistä

Jaaespanjaan.com on mainontaan ja markkinointiin erikoistunut yritys Espanjassa

Jaaespanjaan.com sivuston eteen tekee töitä tiimi, jossa jokainen on alansa ammattilainen. Haluamme sivustostamme kaiken kattavan, jotta tärkeimmät Espanjaan liittyvät asiat löytyisivät helposti niitä tarvittaessa. Palvelut ja hinnasto.

Työharjoittelu Espanjassa

Jaaespanjaan.comin virallisen työharjoitteluohjelman avulla tuomme suomalaisia yli-opiston opiskelijoita Espanjaan suorittamaan työharjoittelunsa täysin ilmaiseksi ja autamme heitä myös löytämään katon pään päälle.

Asuntoja Espanjassa

Monien vuosien kokemuksella osaamme valita sivustollemme markkinoiden parhaimmat asunnot. Kurkkaa asuntoportaaliin. Olemme myös Facebookissa.

Blogi, YouTube ja tapahtumia!

Muista kurkata myös suosittuun Espanjaa Riisumassa-blogiin, josta saat vinkkejä elämään Espanjassa ja seuraa myös Jää Espanjaan Tv:tä YouTubissa ja jos tekemistä puuttuu niin vilkaise Facebookin Espanjan Tapahtumakalenteriin.

ESY ja yrityshakemisto

Jaaespanjaan.comin palveluihin kuuluu myös yrityshakemisto, josta löydät laadukkaimmat yritykset aurinkorannikolla. Jaaespanjaan.com on suomalainen mainontaan ja markkinointiin erikoistunut yritys Espanjassa. Tarjoamme markkinointipalvelun Espanjan Suomalaisille Yrityksille (ESY) jonka tarkoituksena on laajentaa yrityksesi kansainvälistä- ja espanjalaista asiakaskuntaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme. Palvelut ja hinnasto.