Koira Espanjasta

Espanjassa valitettavasti koira on vähän niin kuin sisustusjuttu, kun siihen kyllästyt niin viet sen koiratarhaan, jätät sen vapaaksi tai pahoinpitelet kuoliaaksi.

Ecologit toiminnassa-säätiö sekä Affinity-säätiön antamien tilastojen mukaan vuonna 2010 hylättiin 120.000 koiraa. Eläinten, erityisesti koirien pahoinpitely Espanjassa SEPRONAN (luonnonsuojeluyhdistys) antamien tilastojen mukaan on kovassa nousussa pelkästään vuonna 2013 Espanjan Guardia Civil (Sotilaspoliisii) vastaanotti 13.809 ilmoitusta koirien pahoinpitelystä. Sitten on vielä erikseen poliisin ja kaupungintalojen tilastot.

Täällä Espanjassa on suomalaisia, jotka auttavat hylättyjä eläimiä ja tekevät hienoa vapaaehtoistyötä päivittäin. Yksi heistä on Espanjan Suomalainen Miia Marjamäki, joka vetää Espanjan Koirat r.y:tä. Hanki itsellesi Koira Espanjasta:

Kims animal rescue nettisivu
Miia Marjamäki – Facebook

Seurasin Miian työtä läheltä koiratarhalla, jossa ei ole sähköä, juoksevaa vettä, ruokaa niukasti eikä tarpeeksi työntekijöitä. Tarha toimii yksinomaan vapaaehtoistyöntekijöiden avulla, muuten koirat olisivat jo tapettavana.

Tärkeintä koiraa adoptoidessa Lue lisää…

No hay comentarios

Dejar respuesta