Elämysretket

Kuuluisan Aurinkorannikon tähtöset tv-sarjan ohjaaja-kuvaaja ja valokuvaaja Roy Roos tekee kaikkea mistä tykkää. Vuonna 2004 hän päätti lähteä seikkailemaan Espanjaan. Kymmenen vuoden aikana hän näki hienoja paikkoja ja tapahtumia Espanjassa, jotka hän on päättänyt jakaa kanssasi Elämysretkien muodossa. Elämysretket, seikkailuja mitä aidoimpiin kohteisiin Espanjassa sekä Portugalissa. Royn mielestä liian moni suomalainen lähtee Espanjasta kokematta ja näkemättä tätä oikeaa Espanjaa.

Espanja on paljon muuta kuin aurinkoa ja hiekkarantoja

Elämysretket tarjoaa seikkailuja kaikille ikäluokille. Retket upeaan El Chorron kylään kuuluu myös Elämysretkien tarjontaan. El Chorrossa on vuorten sisäisiä luolia, reittejä, jotka vievät sinut luonnon vesilähteiden ja vihreiden metsien keskelle. Voit varata retkesi helposti suomenkielellä soittamalla Roylle.

Sintra, satulinnojen kaupunki

Elämysretket vievät sinut Unescon maailmanperintökohteeseen Evoraan ja sitä kautta satumaiseen Sintraan. Tämä romanttinen kaupunki tarjoaa nähtävää pidemmäksikin aikaa. Kaksi päivää kestävään retkeen sisältyy opastus, kuljetus ja kahden yön majoitus aamiaisineen.

Muista! Elämysretket suunnittelevat myös räätälöityjä matkoja asiakkaitensa tarpeisiin. Suunnittele matkasi yhdessä Elämysretket-tiimin kanssa. Ei ole mitään sen parempaa kun oppia Espanjan kulttuurista retkeillen. Soita ja kysy lisää!

  • +34 622 040 431 ( Roy Roos )
  • roy.m.roos@gmail.com 
  • Facebook

No hay comentarios

Dejar respuesta