Ari Simoinen – Ainut suomalainen optikko Espanjassa

Monet suomalaiset käyttävät silmälaseja, piilolinssejä tai aurinkolaseja aurinkorannikolla… Missä täällä aurinkorannikolla voi suorittaa näöntarkastuksen tai ostaa tyylikkäät lasit suomenkielellä? Espanjan terveysliiton mukaan Fuengirolan Avenida Mijaksen +Vision on ainut suomalainen optikko koko Espanjassa, joten päätimme ottaa yhteyttä Ari Simoiseen. Ari antoi meille haastattelun suoraan videolle, klikkaa ja katso!

– Silmälaseja valitessa pitää ottaa huomioon kasvojen muodot, tyylitoiveet, linssien voimakkuus ja tyyppi sekä mahdolliset allergiat esim.nikkeliallergia, kertoo Ari. Hänelle on kertynyt kokemusta 26-vuoden ajalta, joten voit rauhassa luottaa silmäsi Arille.

Yleisimmät vaivat 

  • Likitaitteinen: Näet hyvin lähelle, mutta et näe kauas tarkasti. Korjattava miinuslaseilla.
  • Kaukotaitteinen: Näet kauas hyvin, mutta et lähelle. Korjattava syväterävillä lähilasilinsseillä, joilla näet välietäisyydelle, mutta et kauas.
  • Hajataittoinen: Näet reunoja epätarkkoina tai suorat linjat näyttävät taipuneilta sekä hämärässä joudut tarkentamaan katsettasi nähdäksesi paremmin. Moniteholinssit ovat ratkaisu tähän ongelmaan.
  • Liki-kauko ja hajataittoisille moniteholinssit ovat paras vaihtoehto. Niitä ei tarvitse ottaa pois eri tilanteissa, koska näkeminen on tarkkaa kaikille etäisyyksille.

Löydät suomalaisen +Vision optikon Avenida de Mijas 2, 29640 Fuengirola – Fuengirolan juna-aseman korttelin kulmasta.

Aukioloajat:

Maanantaista perjaintaihin 10:00-14:00 ja 17:00-20:30 lauantaisin 10:00-14:00. Voit myös soittaa, Ari ja Antti palvelevat sinua mielellään puhelimitse +34 952 593 537

No hay comentarios

Dejar respuesta