Ana Crespillo, hedelmiä ja vihanneksia

Fruteria Ana Crespillo on perheyritys, hedelmä-ja vihanneskauppa, joka sijaitsee Los Bolichesin kauppahallissa junapysäkin vieressä. Tämä perheyritys on palvellut laatua haalivia asiakkaitaan jo yli 60 vuotta ja tietävät miten asiakasta tulee palvella. Ana on suomalaista vihannes-ja hedelmäsanastoakin opetellut.

Pääset maistamaan ennen ostamista!

Fruteria Ana Crespillosta saat tuoreita marjoja, tryffeleitä ja muita pohjoismaalaisia luonnonantimia. Ana suosittelee asiakkaitaan maistamaan tarjolla olevia tuoreita hedelmiä ja vihanneksia aina oston yhteydessä -¨Näin ainakin tiedät mitä ostat¨ hän kertoo.

Talven ajan hedelmät ja vihannekset

Ana suosittelee erityisesti sesonkiajan tarjontaa. Esimerkiksi talven viileimpien kuukausien aikana energiaa saat helposti mehevistä appelsiineista, mandariineista, viinirypäleistä ja greipeistä. Sienistä saat mitä maukkaimpia reseptejä. Porkkanat, perunat, kaalit, paprikat ja pinaatit ovat marras-joulukuun vihanneksia unohtamatta maapähkinöitä ja manteleita. Jos et löydä haluamaasi Anan kauppahallin kojusta voit tehdä tilauksen, saat lyhyessä ajassa tarvitsemasi jopa kotiinkuljetettuna.

  •  +34 693 802 106
  • Mercado municipal Virgen del Carmen Los Boliches, Fuengirola 29640

No hay comentarios

Dejar respuesta